M925 Design

KÖPVILLKOR

Det ska kännas enkelt och tryggt att handla hos M925!
Först och främst måste du vara 18 år för att handla eller ha målsmans tillstånd. Har du målsmans tillstånd skriv det i meddelanderutan som finns i "Kassan". Ange målsmans e-postadress.

Alla priser inkluderar 25% moms. M925 förbehåller sig rätten att justera priserna på hemsidan.

Fast fraktkostnad 29 kr
Portoavgiften är fast (29 kr), oavsett hur mycket du handlar för.

 

Automatisk orderbekräftelse
När du har gjort din beställning/ditt köp i webbshoppen, får du genast en bekräftelse till den e-postadress som du angett i beställningen. Om du inte skulle få bekräftelsen, har du sannolikt angett fel e-postadress eller så har köpet av någon anledning inte gått igenom. Vid utebliven orderbekräftelse, se om den har hamnat i spam-korgen i din mejl, annars mejla
magdalena@m925.se eller ring på 031-315 7979.

Vänligen håll ett öga på inboxen till den e-postadress du angivit, ibland uppstår det någon fråga angående din beställning, så att vi behöver kontakta dig.


Leveranstid ca 1 vecka
Vi skickar alltid ditt smycke du beställt så fort som möjligt. Leveranstiden kan variera lite, beroende på hur mycket det är att göra, tillgång till material etc. Hur lång leveranstiden är just nu ser du längst upp till höger i den svarta toppmenyn. Behöver du ditt smycke snabbare än så, kan du skriva detta i meddelanderutan i beställningen, så lovar vi att göra vad vi kan, det brukar gå bra! Vi förbehåller oss för eventuella förseningar och meddelar i såfall kunden detta så snart som möjligt. Observera att vi inte gör någon återbetalning för försenad leverans.

Betalningssätt


KORTBETALNING
Vi tar emot betalningar från de vanligaste typerna av kort: VISA, Mastercard och Diners. Alla köp kopplas till Pay&Reads (
www.pay-read.se) säkra betalserver vilket betyder att Din kortinformation endast går till Pay&Read och inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering. M925 får aldrig ta del av denna kortinformation.

Om du vill kontakta Pay&Read:s support: http://support.pay-read.se
Pay&Read om säkerhet: http://www.pay-read.se/sakerhet.php


BETALNING VIA DIN INTERNETBANK
Har du Swedbank eller Handelsbanken, kopplas du till din bank där du loggar in på ditt bankonto och genomför köpet som en vanlig betalning. Alla köp kopplas till Pay&Reads (
www.pay-read.se) säkra betalserver vilket betyder att all känslig information endast går till Pay&Read och inlösande bank.
Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering. M925 får aldrig ta del av informationen.BETALA MOT FAKTURA
Du kan välja att handla mot faktura och har då 10 dagar på dig att betala. Vi anlitar Payers fakturatjänst. Faktureringsavgiften är 49 kronor. (Denna avgift samt fraktavgiften 49 kr, tas ut även om du ångrar ett köp och returnerar varan.)

Du måste vara 18 år för att kunna beställa mot faktura. Samt du måste ha en folkbokföringsadress. Namn, adress, husnummer, postnummer samt personnummer måste stämma överens med folkbokföringsadressen och vara rättstavat.

Du kan inte beställa mot faktura om du har överskridit din kreditgräns eller har obetalda fakturor som dragit över tiden. Om problem uppstår med fakturabetalning, vänligen tag kontakt med Payer, tfn: 08 - 20 83 70, eller välj annat betalsätt. 

Payer ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen.


E-MAILA DIN BESTÄLLNING OCH ÖVERFÖR TILL BANKGIRO
Det går också bra att mejla din beställning.
Du kan antingen ta en skärmdump av din beställning i webbshoppen där dina val och tillval är ifyllda. Du kan också bara skriva i mejlet vad det är du vill ha, samt din adress och telefonnummer. Invänta gärna svar på ditt email innan du förskottsinbetalar beloppet till M925:s bankgiro med nummer 5958-8772.


Internationella beställningar
För utländska kunder är endast betalsättet Kortbetalning möjligt. Du kan betala med VISA och Mastercard. Betalningen sker genom krypterad dataöverföring. Vi har i dagsläget dock inte möjlighet att dra av momsen för beställningar utanför EU.14 dagars veckors öppet köp/ångerrätt.
Enligt svensk lag gäller 2 veckors öppet köp vid Internetköp. Obs! Ångerrätten gäller inte skräddarsydda smycken, som t.ex. smycken med personlig gravyr.

Vill du ångra ditt köp av icke skräddarsytt smycke, skickar du den oanvända varan till oss inom 14 dagar veckor tillsammans med ifyllt returformulär. Returfrakten ansvarar och betalar du för. Återbetalning gäller endast varan (inte frakt eller fakturaavgift). Varan ska vara oanvänd, dvs. i samma skick som när den skickades. Fraktavgiften får du dock inte tillbaka. Observera även att om du har betalat varan mot faktura, behöver vi ta betalt för fakturaavgiften och vi löser inte ut mot postförskott.
Var noga med att i returformuläret ge oss alla nödvändiga detaljer för att kunna göra återbetalningen, bankens namn, clearingnr och kontonr.


14 dagars bytesrätt
Det går även bra att byta smycket eller smyckena du beställt inom två veckor, förutsatt det är i samma skick som när det skickades, samt att de inte är graverade eller skräddarsydda för just dig. S
kicka det oanvända smycket till oss tillsammans med ifyllt returformulär. Så snart som möjligt får du det nya smycket, normalt ca 1 vecka. Vid ev. materialbrist eller arbetsanhopning kan det ta några dagar längre.
Returfrakt samt ny frakt/hanteringsavgift (28 kr) står du själv för om du vill byta varan. Enklast skickar du med 4 st frimärken á 7 kr. Betalar du mot faktura kan den nya portoavgiften läggas på din faktura, förutsatt att den inte redan är betald. Skall du byta till något som är dyrare, går det bra att överföra mellanskillnaden till bankgiro 5958-8772. OBS! Mät ny längd/storlek noggrant, så att det blir rätt!


Reklamation
Vid eventuell reklamation använd detta returformulär. Det skickar du med tillsammans med varan du vill reklamera. I formuläret anger du ordernummer samt information om ärendet. Du får ett utlåtande så snart försändelsen kommit fram till oss.

Reklamationen skall göras inom skälig tid från det att smycket köptes, senast 6 månader. Normalt slitage eller oxidering räknas inte som anledning för reklamation. Du får heller inte pengarna tillbaka om du inte skulle tåla silver, eller om silver oxiderar osedvanligt snabbt på just dig (det kan vara individuellt). (Läs mer här om skötsel- och förvaringsråd!).

Vi lagar/åtgärdar i första hand och skickar givetvis det nya smycket till dig fraktfritt. Du får lägga ut returporto så länge - vid skälig reklamation ersätter M925 givetvis för returportot i efterhand. Vi ersätter inte evt. utlägg för REK och löser inte ut mot postförskott. Använd gärna samma vadderade kuvert som smycket kom i, evt. utlägg för emballagekostnad ersätts inte.

Skulle smycket inte gå att laga får du tillbaka pengarna för smycket, samt porto. Har du valt att betala med faktura ersätts inte fakturaavgiften.Storleksguide och storleksändringar för ringar
De flesta ringar hos M925 Design har en justerbar eller öppen lösning, så att du själv kan justera storleken beroende på vilket finger du vill ha ringen på, årstid, graviditet etc.

Ska du beställa en ring vars storlek inte är justerbar är det viktigt att du anger rätt ringstorlek. Är du osäker på vilken ringstorlek du har, är det allra bästa att besöka M925-butiken på Plantagegatan 13, 413 05 Göteborg, alternativt låta en lokal silversmed eller guldsmed i närheten av där du bor, mäta den åt dig. Det går att mäta sin ringstorlek själv, med måttband eller en pappersremsa, mätningen blir dock inte lika exakt.

Evt. storleksjusteringar i efterhand innebär ofta att man behöver slipa bort gravyr samt göra ny och även göra om finishen på ringen. Därför behöver vi ha 350 kr för arbetet. Eftersom vi arbetar med silverringar lönar det sig ibland bättre att köpa en helt ny ring ifall storleken skulle bli fel.Kostnadsfri lagning inom 6 månder.
Skulle ditt smycke gå sönder inom 6 månader efter att du köpt det lagar vi det kostnadsfritt åt dig. Efter 6 månader räknas ett ev. trasigt smycke som normalt slitage (förutsatt att det inte är ett fabrikationsfel). Vi tar emot och lagar ditt M925-smycke. Om du vill ha lagat ett smycke som köpts för över 6 månader sedan är kostnaden för arbetet 175 kr, inklusive returfrakt och bankavgift. Frakten till oss, står du själv för.

Sätt in beloppet (175 kr) på bankgiro 5958-8772. Använd gärna kontaktformuläret och skicka med det tillsammans med smycket. Lägg smycket i M925-asken eller i någon annan hård ask. Utan ask riskerar smycket att skadas ytterligare under frakten. Vi lagar och skickar tillbaka det lagade smycket till dig inom ungefär en vecka.Smyckeask och presentinslagning ingår
Alla smycken levereras i en presentinslagen smyckeask. Detta ingår i priset. (Inslagningen går att öppna försiktigt och stänga igen, så att du kan titta på smycket innan du kanske ger bort det.)

Har du frågor är det bara att kontakta oss på magdalena
@m925.se alt. telefon 031-315 7979 under arbetstid.

Adress:
M925 Design, Plantagegatan 13, 413 05 Göteborg


Välkommen med din beställning!