M925 Design, smyckebutik i Göteborg sedan 2006

OM M925

M925 Design startades här i Göteborg hösten 2006. 925 står för finhalten i sterlingsilver och M står för mig (Magdalena), akademiker som i trettioårsåldern sadlade om till smyckemakare och egenföretagare.

I egna smyckebutiken på Plantagegatan i Linnéstaden Göteborg, både tillverkas och säljs smyckena och när du besöker butiken, oavsett om det är online eller IRL, möts du av expertis och engagemang för att du ska hitta det du söker.
Genom olika val av finishes, kedjetyper, kedjelängder, extraberlocker och personlig gravyr etc. kan du själv påverka smyckets utformning. Vill du designa ett helt eget smycke, kan du göra det med, i samråd med mig!


M925-smyckena görs i äkta material och tanken är att du ska kunna älska och använda dina smycken i många år. Grunden finns i skandinavisk minimalism och därutöver ges spelrum för skaparglädjen. Klassiskt guld- och silversmide i kombination med modern design.

M925 Design är registrerat hos SWEDAC. Swedac utövar tillsyn dels av handel med ädelmetallarbeten och dels över att gällande föreskrifter följs. Swedac godkänner och sköter också registret över namnstämplar, fastställer svenska ortsmärken för ädelmetallarbeten, ackrediterar kontrollorgan som utför kontrollstämpling.

M925 är också medlem i Sveriges Hantverksråd. Som medlem ansluter sig medlemmen till organisationsens kvalitetspolicy och medlemskapet är en garanti för kunder och uppdragsgivare om hantverksskicklighet.
M925 har även tillstånd att handla med begagnat guld.


Öppettider i butiken i Gbg: mån-fre 11-18 (lunch 13-14), samt sista lördagen i månaden 11-15. Karta till M925-butiken i Göteborg samt vägbeskrivning finns HÄR. Gratis parkeringslänga (10 min) finns alldeles utanför butiken. Du kan betala med kort.


Adress & Kontakt: Plantagegatan 13, 413 05 Göteborg. E-post: magdalena@m925.se Tfn: 031-315 7979. Det går också bra att kontakta oss via Facebooksidan för M925 Design.

 

M925 Design på sociala medier: Ta del av smyckenyheter & events och följ M925 Design på sociala medier (klicka på ikonerna längst ned, så länkas du till sidorna på Facebook & Instagram och bloggen!)