M925 Design

OM M925


M925 Design M925 Design startades av mig, Magdalena, här i Göteborg hösten 2006.

M925
är det personliga smyckeföretaget med egen tillverkning och design av smycken och namnsmycken i silver.

Genom olika val och tillval du själv påverka hur ditt/din väns silversmycke blir. Du kan t.ex. välja mellan flera olika kedjor och längder, berlocker och olika sätt att gravera in din text på.

Egen butik i Linnéstaden, Gbg:
M925 Design Plantagegatan 13 413 05 Göteborg.
Öppettider i december: mån-fre 11-19 (lunchstängt 13-14). Lördagar & söndagar: 11-16

E-post: magdalena@m925.se Tfn: 031-315 7979

Det går också bra att kontakta mig via Facebooksidan för M925 Design.


Karta till M925-butiken i Göteborg finns här:
Gratis parkeringslänga (10 minuter) finns alldeles utanför butiken.


MER OM M925:
Personliga smycken - ett livslångt minne

Ett smycke har förmågan att betyda något för bäraren. Att ge bort ett smycke är att ge bort kärlek. När det dessutom står något betydelsefullt för just dig eller din vän på det, kommer
det givetvis betyda ännu mer.


M925 (M som i Magdalena och 925 för finhalten i Sterling silver) står för rena former i äkta material, avskalad och tidlös elegans blandat med nytänkande och trend.

Personlighet, användbarhet och hög kvalitet är andra viktiga mål när smyckena skapas. Och stor vikt läggs vid den personliga servicen.

Här kan du läsa mer om hur det går till när ditt smycke görs!

 

Bakgrund
I grunden har jag en magisterexamen i Media och Kommunikation med kurser även i Företagsekonomi och Industriell Marknadsföring & Inköp. Silversmide var från början min hobby. Sedan tolv år är det mitt yrke!

Man kan kalla mig självlärd, men faktum är att jag har haft många lärare under åren och lärt mig hantverket under en rad olika kurser vid allt från Medborgarskolan i Göteborg, till Central Saint Martins i London. Har även pluggat ädelstensgeologi och Design Management och är i ständig utveckling.

Nu i höst 2018 har jag börjat att utbilda mig till förgyllare vid sidan av min smyckeverksamhet, vilket ger enormt många nya spännande möjligheter både smyckemässigt, konstnärligt och inredningsmässigt samt inom byggnadsvård.