M925 Design

OM M925

Jag startade M925 Design här i Göteborg hösten 2006. M:et står för mig, Magdalena, och 925 för finhalten i sterlingsilver. M925 är det personliga smyckeföretaget med egen tillverkning och design av smycken och namnsmycken i silver. Även återförsäljning av ätbart äkta guld i 23 karat och ätbart äkta silver från Gold Gourmet, samt av inredningsprodukter från skånska inredningsföretaget Västanvinden.

Jag arbetar i äkta material och designmässigt strävar jag efter det rena och det enkla. Det tycker jag är vackrast. Genom olika val och tillval du själv påverka hur ditt/din väns silversmycke blir. Du kan t.ex. välja mellan flera olika kedjor och längder, olika finishes, berlocker och olika sätt att gravera in din text på.

Öppettider i egna M925-butiken i Linnéstaden, Gbg: mån-fre 11-18 (lunch 13-14). Lönelördagar 11-15.
Välkommen att höra av dig om du vill komma någon annan tid!


Adress & Kontakt: M925 Design, Plantagegatan 13, 413 05 Göteborg. E-post: magdalena@m925.se 
Tfn: 031-315 7979.
Det går också bra att kontakta mig via Facebooksidan för M925 Design.

Karta till M925-butiken i Göteborg samt vägbeskrivning för olika färdsätt finns HÄR
Gratis parkeringslänga (10 minuter) finns alldeles utanför butiken.

 

   


Bakgrund
I grunden har jag en magisterexamen i Media och Kommunikation med kurser även i Företagsekonomi och Industriell Marknadsföring & Inköp. Hantverket har jag lärt mig av en rad skickliga lärare både i Sverige och utomlands. Har även studerat ädelstensgeologi och Design Management och är i konstant utveckling. Jag uppskattar att arbeta med båda hjärnhalvorna - samt händerna!

Under hösten 2018 påbörjade jag Förgyllarutbildningen vid sidan av min smyckeverksamhet, vilket ger många nya spännande möjligheter både smyckemässigt, konstnärligt samt inom inredning och byggnadsvård.