M925 Design

SPECIALBESTÄLLNINGAR

Om du har en egen designidé och vill ha hjälp med att tillverka smycket, är du välkommen att höra av dig. För att kunna ta ställning till leveranstid och pris etc. är det en fördel om du har gjort en skiss.

Skissen gör du antingen i något designprogram, eller helt enkelt för hand - scanna in eller fotografera av den och mejla i jpg-format till magdalena@m925.se Komplettera skissen med så mycket information som möjligt, önskat mått, längd/höjd/bredd/tjocklek etc.

Du får vara beredd på att priset för ett smycke som ska göras i ett unikt exemplar efter dina önskemål blir lite högre, samt att leveranstiden blir något längre vid beställning av ett specialdesignat smycke. Visst förbehåll också för perioder med hög belastning. En halvtimmes konsultation och designarbete ingår i prisbilden. Förskottsbetalning på 50% gäller.


COME WHAT MAY...
Silverarmbandet på bilden till höger gjordes efter en skiss av kundens tatuering och anpassades för att bli till ett vackert armband som skulle ges bort i present. Både kund och mottagare blev mycket nöjda!

HÄR KAN DU SE FLER SPECIALBESTÄLLNINGAR SOM GJORTS UNDER ÅREN.