M925 Design

RETUR

ÅTERBETALNING AV KORTBETALNING, DIREKTÖVERFÖRING VIA DIN INTERNETBANK, SAMT SWISH.

Enligt svensk lag gäller 2 veckors öppet köp vid Internetköp. Obs! Ångerrätten gäller inte smycken med personlig gravyr eller specialbeställningar. Du som betalt din order, men av någon anledning har ångrat ditt köp får återbetalt till samma kort eller konto som pengarna dragits från, så snart som din returnerade vara kommit fram till oss. När vi har godkänt en retur (via epost), återbetalar vi beloppet omgående och du får meddelande om detta via epost. Återbetalning med kortbetalning registreras på ditt konto inom några arbetsdagar beroende på bank. Återbetalning med Swish och direktbanksbetalningar registreras omgående på ditt bankonto.
Observera att återbetalning endast gäller varan (inte frakt eller fakturaavgift om du har betalat mot faktura). Varan ska vara oanvänd, dvs.  i samma skick som när den skickades.
 


ÅTERBETALNING AV FAKTURA (VID FAKTURAKÖP OCH DELBETALNING)
Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector Bank. För återbetalning behöver Collector Bank kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, de lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila dina uppgifter till contactcenter@collector.se eller ring till 010-161 01 00.  
      

 

14 dagars bytesrätt
Det
 går även bra att byta smycket  eller smyckena du beställt inom två veckor, förutsatt det är i samma skick som när det skickades, samt att de inte är graverade eller skräddarsydda för just dig. S
kicka det oanvända smycket till oss tillsammans med ifyllt returformulär. Så snart som möjligt får du det nya smycket, normalt ca 1 vecka. Vid ev. materialbrist eller arbetsanhopning kan det ta några dagar längre. Returfrakt samt ny frakt/hanteringsavgift (29 kr) står du själv för om du vill byta varan. Skall du byta till något som är dyrare, går det bra att överföra mellanskillnaden till bankgiro 5958-8772 alt. swisha till 1236814503. Är smycket du vill byta till billigare, se Återbetalning ovan.