M925 Design

REPARATIONSARBETENSMYCKEREPARATIONER från 150 kr.
Ett älskat smycke kan betyda mycket, ofta är det ett minne från ett betydelsefull person eller ögonblick i livet. Därför är det tråkigt om det går sönder eller sjangserar. Men då hjälper jag dig!

Utvidgning och storleksförminskning av ringar utan stenar.
Många går runt med för trånga eller deformerade vigselringar i onödan. Det är ju bara att lämna in dem för utvidgning. Smårepor blir bortpolerade på köpet och finishen blir som ny. En del ärver en ring som är för stor, då går det istället att göra den mindre. Pris utvidning ring (sträckning alt. smidning): 300 kr. Förminskning: 400 kr. Ibland tar gravyren skada och behöver göras om, pris för omgravering är 165 kr.

Lagning eller utbyte av smyckedelar.
Ett silversmycke håller hela livet men slitage på vissa delar göra att de kan behöva lagas eller justeras. Man kan fastna och en länk eller kedja går sönder. Någon ögla kanske har gått upp eller stiftet till örhänget släppt. Ett smycke i äkta material kan nästan alltid lagas. Lagning kedja (ände): 200 kr. Utbyte lås eller dyligt: ca. 150 kr.

Slip och polering.
Vill du återställa ditt smycke till sin ursprungliga fräschör och finish, låta avlägsna oxidering, slipa och polera bort repor samt polering över natten i polermaskin: kom in till M925-butiken på Plantagegatan 13 i Göteborg eller mejla Magdalena@m925.se så gör jag ditt smycke som nytt! Pris slip & poler: 250 kr.

Omgravering & Tilläggsgravyr.
Med åren kan gravyren på insidan av vigselringar så sakteliga nötas bort. Ingen fara, den kan göras om och något läggas till. Pris för tilläggsgravyr: 165 kr. Bortslipning av tidigare gravyr samt omgravering: 300 kr.

Omförgyllning.
Förgyllt silver, även kallat gulddoublé, är silver med ett tunt lager guld ovanpå. Lagret är så pass tunt att vid frekvent användning, kommer det successivt att nötas bort. Ingen fara, även förgyllningen kan göras om! Pris förgyllning: 375-500 kr (beroende på smyckets storlek).

Omträdning av pärlcollier
Vid frekvent användning bör ditt pärlcollier träs om en gång om året. Det beror på att tråden slits och knutarna drar ihop sig, dvs. tråden blir längre. Omträdningen görs för hand i pärlsilke i samma färg som pärlorna. Knut görs mellan varje pärla för att förhindra nötning av pärlemohinnan. Pris: 650 kr.

Välkommen in!
Välkommen in till M925-butiken på Plantagegatan 13 i Göteborg. Bor du inte i Göteborgsområdet är du välkommen att skicka ett mejl med bifogad bild på smycket eller smyckena som du vill ha hjälp med. Epostadressen är magdalena@m925.se