M925 Design, smyckesbutik i Göteborg sedan 2006

LEVERANSTID


Smyckena från m925.se levereras på cirka en vecka (5-7 arbetsdagar)

Vi vet att många är ute i sista minuten när det är presentdags! Därför gör vi alltid vårt bästa för att hålla en så kort leveranstid som möjligt på våra smycken och skickar det till dig så snabbt som möjligt, utan att tumma på kvaliteten.


Normalt är leveranstiden cirka en vecka, det beror lite på vilket smycke du har beställt, hur mycket vi för tillfället har att göra och tillgången på material. (Specialbeställningar efter kundens egen design tar normalt 1-2 veckor extra.) 

Är det mycket bråttom med ditt smycke du välkommen att skriva när du behöver ha det i den meddelande-ruta som finns när du kommit några steg in i "Kassan". Vi lovar att göra vad vi kan för att tillgodose ditt önskemål. Det brukar gå bra!

Bor du i Göteborgsområdet är du välkommen att komma och hämta smycket i vår butik på Plantagegatan 13, 413 05 Göteborg (Linnéstaden). Du är förstås också välkommen att komma och handla smycket här på direkten! :)


Om du har frågor ang. leverans eller leveranstid är du alltid välkommen att mejla magdalena@m925.se alt. ring oss på tfn 031-315 7979