M925 Design

LEVERANSTID


Smyckena från m925.se levereras på ett par dagar, upp till en vecka.
Vi vet att många är ute i sista minuten när det är presentdags! Därför gör vi alltid vårt bästa för att hålla en så kort leveranstid som möjligt på våra smycken och skickar det till dig så snabbt som möjligt, utan att tumma på kvaliteten.


Normalt är leveranstiden ett par dagar upp till en vecka, det beror lite på vad det är för ett smycke som du har beställt, hur mycket det är att göra och tillgången på material. (Specialbeställningar efter kundens egen design tar normalt 1-2 veckor extra.)

Hur lång leveranstiden är just nu ser du i pratbubblan till höger, i högermenyn. Behöver du ditt smycke snabbare än så eller till ett visst datum är du välkommen att skriva det i den meddelande-ruta som finns när du kommit några steg in i "Kassan". Vi lovar att göra vad vi kan för att tillgodose ditt önskemål - det brukar gå bra!

Är det mycket bråttom och du bor i Göteborgsområdet är du välkommen att komma och hämta smycket i vår butik på Plantagegatan 13, 413 05 Göteborg (Linnéstaden). Du är förstås också välkommen att komma och handla smycket här på direkten! :)

Om du har frågor ang. leveranstiden är du alltid välkommen att ringa oss på 031-315 7979 eller mejla till magdalena@m925.se