Namnsmycke herr, herrarmband med gravyr | M925 Design

Namnsmycke herr. Läderarmband med personlig gravyr.

För män som är ovana att använda smycken brukar ett armband en bra början! Detta eleganta herrarmband i svart eller brunt läder har fina detaljer. Två gravyrer ingår i priset: en gravyr på varje låsdel eller två gravyrer under varandra, på det större låset. Vill du ha fler textrader, går det bra att välja till det i rullgardinsmenyn nedan, till en kostnad på 139 kr per rad, oavsett hur många eller få tecken.

 

Material: läder, 1,5 cm brett. Lås i rostfritt stål, totalt 2,3 cm brett, blankt och magnetiskt.

Gravyr: Textstorleken anpassas till det antal bokstäver som du vill gravera. På den mindre låsdelen rekommenderar vi max 7 bokstäver lodrätt. På det större låset rekommenderas max 7 tecken vågrätt per rad, för att texten inte ska bli för liten. Du kan välja stora eller små bokstäver, blockbokstäver eller skrivstil i rullgardinsmenyn nedan.

Längd: Längden väljer du i rullgardinsmenyn nedan, och den avser armbandet utsträckt. Mät gärna klockarmbandet och lägg till 1 cm för att få rätt längd. För bästa hållbarhet undvik att duscha, bada & basta med läderarmbandet. Smyckeask & presentinslagning ingår.

Tillgängliga val