Hem   Mitt konto   Kassa   Köpvillkor   Om M925   FAQ   Press   Säker betalning   M925-bloggen

Svenska English

031-315 7979

magdalena@m925.se

 


Silversmycken Dam

Silverarmband
Silverhalsband
Silverringar
Silverörhängen


Silversmycken Herr

Arm- & halsband
Manschett & Slips

Namnsmycken

Namnsmycken dam
Namnsmycken herr
Barn & Dopsmycken
Nyckelringar

Smyckekollektioner

Urban stories
Forevermore
Link by Link
Feeling Jade
Golfer´s Choice
Gästkollektion

Nyheter

Nya smycken
Vigsel & förlovning
Ätbart guld & silver
Inredning

Specialbeställningar

Din egen design
Företagspresenter
Storleksguide ringar

Nöjda kunder

Fina mejl

Skötsel & förvaring

Skötselråd
Vad är silver?
Rengöringsprodukter
Reparationer

 
Företagspresenter, Jubileumsgåva, Avtackningspresent, Julklapp


Företagspresenter - Ge bort känslan av att betyda något!
Får man som anställd eller kund en personlig julklapp, jubileumsgåva eller avtackningspresent, som man märker att givaren har bemödat sig med, lagt ned lite tid och omtanke på, stärker det relationen och medarbetaren eller kunden känner att insatsen de gör för företaget är värdefull och uppskattad!

Skräddarsydda företagspresenter, kanske till och med designade exklusivt för ert företag, är dessutom fantastiskt roliga att ge!

Design - produktion - inslagning - leverans
Processen börjar med ett kundmöte. Där diskuterar vi budget, ert företags värderingar, personalpolicy, mål och image. Kanske har ni redan en mer eller mindre vag idé om hur ni vill att gåvorna ska se ut? Vi tittar på prover, material, bildreferenser och skisser. Vi diskuterar om företagets logotype ska vara med, var och hur. Vi tittar på olika möjligher till presentinslagning: smyckeaskar, bagar etc. kanske med er logotype även på dessa för att få en riktigt exklusiv företagspresent.

Denna bakgrundsinformation ligger sedan till grund för det eller de design- och kostnadsförslag som ni kommer att bli presenterade för. Utifrån förslagen arbetar vi sedan tillsammans vidare tills vi känner att det här, det här blir riktigt bra!

REFERENSER FÖRETAGSPRESENTER:

UNO SVENNINGSSON. Kvalitetsmerchandise inför turnén 2018.
Logopräglade silverhalsband, armband och örhängen som säljs före och efter konserterna samt give aways vid privata gig. Presentbag.
MISA, Stockholm. Logohalsband i oxiderat silver. Läderarmband med graverade logo-berlocker i silver, september 2017.
MISA är en organisation med säte i Stockholm, som erbjuder stöd till funktionsnedsatta att ta sig fram i arbetslivet. Lagom till bokreleasen av deras bok SJÄLVKLART kommer de som har medverkat i boken, få ett av dessa specialgjorda smycken! www.misa.se

BRF. LUSTGÅRDEN, GÖTEBORG. Prisskulptur i silver och marmor. Maj, 2017.
Specialgjord, dekorativ skulptur i silver. Bostadsrättsföreningen Lustgården ville ta fram ett vandringspris till medlemmar som gjort en insats föreningen och då hellre ett vackert konstobjekt än en massproducerad pokal. De tre cirklarna står för långsiktighet, ekonomi och service.BRF. LUSTGÅRDEN, GÖTEBORG. Hall of fame-tavla i körsbär och silver. Maj 2017.
Bostadsrättsföreningen Lustgården lyfter fram de personer i föreningen som gjort en betydande insats för föreningen. Detta gör de med en specialgjord tavla i körsbär (det står ett stort körsbärsträd på innergården) och handgjorda och specialdesignade plaketter i silver, med ingraverade namn.
SVENSKA MINNESFÖRBUNDET. Manschettknappar, magnetpins och armband till svenska landslaget i minne,
inför deras föredrag på Investors 100-jubileum. Oktober 2016.

CEREMONIA BEGRAVNINGSBYRÅ. Personalbroscher i silver & förgyllt silver. Aug. 2016.
Den lilla, personliga begravningsbyrån i Göteborg och Lerum.
BIRGIT STÄDPARTNER. Logohalsband i silver. Juni 2016.
Kontors- och lokalstädning i Göteborgsområdet. Städning med noggrannhet och omsorg.KÖL (Kung Över livet). Smyckeserie i silver samt ask, i enlighet med föreningens logotype. Januari 2015.

KÖL består av föräldrar till barn, ungdomar och unga vuxna som har olika neuropsykiatriska diagnoser. Visionen är att uppmärksamma omvärlden om dessa diagnoser och öka kunskapen, förståelsen och acceptansen i samhället. Du kan stödja föreningen genom att köpa smyckena vid olika events som KÖL är engagerade i, samt på föreningens hemsida. www.kungoverlivet.seVara Konserthus. Jubileumshänge. Ask i konserthusets färgpalett med logo samt exponeringsmaterial. Juni 2013.

Hösten 2013 firade Vara Koncerthus 10-års jubileum. Det gjorde de bland annat med en konferens om kultur på landsbygden, med kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth, en jubileumsbok med bilder och berättelser från de tio första åren -
samt jubileumssmycken i silver, framtagna i samarbete med M925 Design.

Länstrafiken. Silverbrosch med genombruten logo. Två storlekar. Ask med egen logo och i företagets färg.
Mars 2013. Pratbubblan symboliserar kommunikation, något som företaget håller som helt centralt i verksamheten.
Chalmersspexet, Göteborg.
Reduplikation av medlemsmedaljong. November 2012.
Reklambyrån Mc Cann, Stockholm.
Företagsevent, november 2012.
Plektrumhalsbanden med unik numrering på vart och ett, levererades i runda smyckeaskar.
Björk Eklund Group, transportföretag i Göteborg.
10-års jubileum, juni 2010.
Specialdesignade silverhalsband och manschettknappar i silver. Tillverkade unikt för Björk Eklund Group (numera Greencarrier):
Liten intervju med beställaren Josefine Widegren, Eklund Group (numera Green Carrier).
Fråga: Varför valde ni just M925 Design när ni skulle välja leverantör av företagspresenter till ert 10-års jubileum?
Svar:
En god vän till en av våra medarbetare hade köpt smycken från M925. Vi hade också gått förbi butiken här i Göteborg och vi gillade stilen och designen på smyckena. Sen tycker vi om att anlita ett litet, personligt och lokalt företag som stämmer in på oss och våra värderingar.

Fråga: Hur ser er personalpolicy ut i stora drag?
Svar: Vi är stolta över vår personal och strävar efter att vara en bra arbetsgivare. Genom att investera i våra medarbetares hälsa och välbefinnande får vi kvalificerad och motiverad personal. Vi är också en rättvis och ärlig affärspartner och står för kvalitet och personligt engagemang.

Fråga: Varför valde företaget att ge bort just smycken i jubileumsgåva?
Svar: Ett smycke är personligt och det syns. Smycken varar och de flesta använder smycken.

Fråga: Och hur upplevde ni samarbetet?
Svar: Mycket bra! Vi tycker att hela processen fungerade mycket bra från startmöte till slutleverans där vi har haft regelbundna avstämningar under tiden och blivit uppdaterade om processen. Vi har hela tiden haft möjlighet att påverka och tycker att du har varit lyhörd och flexibel för våra önskemål och kunna sätta våra tankar och idéer till verklighet. Du är mycket kreativ och man märker att du tar stort ansvar och lägger i mycket engagemang i arbetet. Vi är mer än nöjda med slutprodukten där allt ifrån smycken till ask och presentation gjorde att det blev en fin helhet.

Sista frågan: Hur upplevde personalen - mottagarna presenten?
Svar: De blev mycket glada, rörda och känner stolthet. Många bär dem ofta.

Smyckena ovan togs fram exklusivt för Björk Eklund Group/numera Green Carrier, Göteborg.


Vinnarpriser till Golf-SM för damer. Hooks Golfklubb, 2007.


Ovan ser du vinnarsmyckena som Hooks Golfklubb delade ut vid SM för damer, 2007. Smycket är prytt med liten golf-flagg i guld. Både det och asken i krokodilskinnspräglat läder med golfklubbens logga, levererades av M925.

Till höger ser du en av vinnarna, Louise Stahle, som betraktas som Annica Sörenstams efterträdare. Hon spelar turneringar över hela världen och blev proffs 2005.


Presentkit med marina förtecken, 2009.
Detta presentkit med manschettknappar och örhängen, togs fram efter skiss av och för ett Stockholmsmuseum med marina förtecken, 2009.Välkommen att höra av dig till
magdalena@m925.se för att diskutera ett evt. samarbete!

Regler för skatte- och avgiftsfrihet: (obs! en företagsgåva behöver ej vara försedd med logotype för att vara avdragsgill.)

Julgåva: 450 kr inkl. moms
Jubileumsgåva: 1350 kr inkl. moms
Minnesgåva: 10000 kr inkl. moms

Fortsätt

 

 

 
Min beställning mer
Du har beställt för 0 kr
 

Ändra / Kassa

 

lev_tid.jpg


Ätbart guld & silver


Inredning industriell design


Smycketillverkning i Göteborg

M925 Design Plantagegatan 13 413 05 • 031-315 7979 • magdalena@m925.se • Butiken i Göteborg öppet: mån-fre 11-18 (lunch 13-14) © M925 2006