Hem   Mitt konto   Kassa   Köpvillkor   Om M925   FAQ   Press   Säker betalning   M925-bloggen

Svenska English

031-315 7979

magdalena@m925.se

 


Silversmycken Dam

Silverarmband
Silverhalsband
Silverringar
Silverörhängen


Silversmycken Herr

Arm- & halsband
Manschett & Slips

Namnsmycken

Namnsmycken dam
Namnsmycken herr
Barn & Dopsmycken
Nyckelringar

Smyckekollektioner

Urban stories
Forevermore
Link by Link
Feeling Jade
Golfer´s Choice
Gästkollektion

Nyheter

Nya smycken
Vigsel & förlovning
Ätbart guld & silver
Inredning

Specialbeställningar

Din egen design
Företagspresenter
Storleksguide ringar

Nöjda kunder

Fina mejl

Skötsel & förvaring

Skötselråd
Vad är silver?
Rengöringsprodukter
Reparationer

 
Så här blir ditt smycke till - hjärtat ska vara med!


Allt börjar med en tanke.
Ganska ofta får jag frågan varifrån jag får idéerna. Det är ingen enkel fråga att svara på. Allt man upplever registreras ju någonstans. Färg, form, textur, en känsla. Det kan vara mönster i gatan, små detaljer på stora saker eller faktiskt vad som helst. Man kan inspireras av precis allt. Gör man inte det har man inte sett tillräckligt efter...


Som poppande popcorn
/slash/yxslag.
En del material, upplevelser och intryck för direkt eller efter ett tag med sig en idé. Den kan dyka upp närsomhelst, varsomhelst, som ett popcorn (eller för att citera Harry Martinsson: som ett yxslag i skallen). Då brukar jag liksom undersöka den, utgå från och bygga vidare på den. Kan den bli en ring? Hur skulle den se ut som armband?
Ibland börjar jag med en skiss - oftast sätter jag mig direkt i verkstaden som jag har här i butiken i Göteborg och provar mig fram.


Enkelt & rent. Empati & Identifikation.

Jag strävar efter en enkel och ren designsmyckena och arbetar i äkta och bestående material. Med ett ben i designvärlden och ett i affärsvärlden, vill jag skapa smycken som jag själv gillar - och som den som är tänkt ska bära det gillar och har möjlighet att köpa! Jag försöker minnas och tänka mig in i vad ett barn tycker är fint - och vad en man skulle kunna identifiera sig med och vilja visa upp på jobbet, där hemma och/eller på jobbet. Vad önskar sig 18-åringen på examensdagen? Min mamma i julklapp? Därifrån kan kunden själv påverka smyckedesignen efter eget tycke och smak, genom att själv välja kedja, finish, gravyrstil, längd. extra berlock etc.


Utveckling, experiment - och nöjda kunder!
I min designfilosofi finns det utrymme för för utveckling och experiment. I grunden ska det helt enkelt bara kännas rätt. Smyckena ska kännas rätt, hemsidan, butiksinredningen, arbetstiderna ska kännas rätt. Det handlar om lycka och livskvalitet. Vi kanske bara lever en gång. Och med en nöjd kund på det, då slår det här allt!

Fortsätt

 

 

 
Min beställning mer
Du har beställt för 0 kr
 

Ändra / Kassa

 

lev_tid.jpg


Ätbart guld & silver


Inredning industriell design


Smycketillverkning i Göteborg

M925 Design Plantagegatan 13 413 05 • 031-315 7979 • magdalena@m925.se • Butiken i Göteborg öppet: mån-fre 11-18 (lunch 13-14) © M925 2006