Sälja guld, sälja gammalt guld, sälja byrålådeguld, göteborg | M925 Design, smyckesbutik i Göteborg sedan 2006

Sälja guld och få betalt med en gång.
Om du har gamla guldsmycken liggande som du inte använder kan det vara en bra idé att sälja det nu när guldpriset står historiskt högt.
När du säljer ditt guld till M925 Design gör du en trygg, enkel och snabb affär, samtidigt som du får bra betalt. Du bidrar även till att spara på miljön, då återanvändningen kräver mindre energi, utsläpp och resurser än den faktiska gruvdriften. Denna återvinningsprocess är likt ett evigt kretslopp där ädelmetallerna återanvänds om och om igen. Vi smälter antingen ner ditt guld och tillverkar nya smycken av dem, eller skickar vidare i vår tur för affinering. På så sätt återanvänds ditt gamla guld och skänker glädje i ny form till någon annan.

Välkommen att kontakta magdalena@m925.se eller ring 031-315 7979 för aktuellt dagspris per gram. Det pris du erbjuds är det du får överfört till ditt konto, inga avdrag. Obs! Ditt guld måste vara stämplat med finhaltsstämplar.

Välkommen in till M925-butiken för att väga in och få ditt guld kvalitetskontrollerat, alternativt skicka det med rekommenderad (försäkrad) försändelse. Väg dem innan du skickar iväg dem och ta gärna ett foto på smyckena också. Adressen är M925 Design, Plantagegatan 13, 413 05 Göteborg.

M925 Design har polisens tillstånd för handel av begagnat guld och silver.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.