Jag_svartvit_250pxM925 Design startades här i Göteborg hösten 2006. 925 står för finhalten i sterlingsilver och M står för mig (Magdalena Johnson). Med rötterna i småländsk företagsamhet och en akademisk grund (Master i Media & Kommunikation vid Göteborgs Universitet) sadlade jag för ca 15 år sedan om och började arbeta professionellt med silversmide och blev egenföretagare.

I egna smyckebutiken på Plantagegatan i Linnéstaden Göteborg tillverkas de flesta av smyckena och när du besöker butiken, oavsett om det är online eller IRL, möts du av expertis och engagemang för att du ska hitta det du söker. Genom olika val av finishes, kedjetyper, kedjelängder, extraberlocker och personlig gravyr etc. kan du själv påverka smyckets utformning. Vill du designa ett eget smycke, kan du göra det med i samråd med undertecknad.


M925-smyckena görs i äkta material och tanken är att du ska kunna älska och använda dina smycken i många år. Grunden finns i skandinavisk minimalism och därutöver ges spelrum för skaparglädjen. Klassiskt guld- och silversmide i kombination med modern design.

M925 Design är registrerat hos SWEDAC. Swedac utövar tillsyn dels av handel med ädelmetallarbeten och dels över att gällande föreskrifter följs. Även medlem i Småföretagarnas Riksförbund.


Öppettider i butiken i Gbg: mån-fre 11-18 (lunch 14-15.) Karta till M925-butiken i Göteborg samt vägbeskrivning finns HÄR. Gratis parkeringslänga (10 min) finns alldeles utanför butiken. Endast Swishbetalning. Kontanthantering undanbedes.

Adress & Kontakt: Plantagegatan 13, 413 05 Göteborg. E-post: magdalena@m925.se Tfn: 031-315 7979.

M925 Design på sociala medier: Ta del av smyckenyheter & events och följ M925 Design på Instagram, bloggen och Facebook