KORTBETALNING (www.m925.se)
På m925.se kan du betala med de vanligaste typerna av kort: VISA, Mastercard och Diners. Alla köp kopplas till Pay&Reads (www.pay-read.se) säkra betalserver vilket betyder att din kortinformation endast går till Pay&Read och inlösande bank. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering. M925 Design får aldrig ta del av informationen.

INTERNETBANKSBETALNING (för Handelsbanken & Swedbanks kunder)
Om du har Handelsbanken eller Swedbank kan du välja direktbetalning. Du länkas då till din bank och genomför betalningen med Bank ID. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payers betalfönster. M925 Design får aldrig ta del av informationen.

FAKTURABETALNING
Payer ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter när du beställer mot faktura, i enlighet med personuppgiftslagen. Payer har ett registrerat personuppgiftsombud samt certifierade dataskyddsspecialister på plats för att säkerställa att dina personuppgifter är säkra i alla situationer och genom hela köpprocessen. Payers dataskyddsspecialister är särskilt utbildade för att säkerställa att informationen alltid hanteras på ett korrekt och tryggt sätt. M925 Design får aldrig ta del av informationen.

SWISHBETALNING
Swish är resultatet av ett samarbete mellan Sveriges ledande banker där säkerheten har högsta prioritet. Betalningen görs med Bank ID. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payers betalfönster. M925 Design får aldrig ta del av informationen.


Endast swishbetalning i butiken på Plantagegatan 13 i Linnéstaden, Göteborg. Kontanthantering undanbedes.