Enligt svensk lag gäller 2 veckors öppet köp vid Internetköp. Obs! Ångerrätten gäller inte smycken med personlig gravyr eller specialbeställningar.
Så här gör du om du vill returnera en vara:

1. Skriv ut och fyll i detta Returformulär och inkludera det i ditt returpaket.

2. Skicka din vara i smyckeasken den kom i, samt ifyllt returformulär till följande adress:

M925 Design
Plantagegatan 13
413 05 Göteborg

3. Så snart vi tagit emot din retur kommer vi att behandla den och skicka en bekräftelse via e-post. Vi inte täcker kostnaden för returfrakten och att du är ansvarig för försändelsen.

ÅTERBETALNING AV KORTBETALNING, DIREKTÖVERFÖRING VIA DIN INTERNETBANK, SAMT SWISH.
Du som betalt din order med kort, direktöverföring via Internetbank eller Swish, men av någon anledning har ångrat ditt köp, får återbetalt beloppet till samma konto som pengarna dragits från, så snart som din returnerade vara kommit fram till oss. När vi har godkänt en retur (via epost), återbetalar vi beloppet omgående och du får meddelande om detta via epost. Återbetalning med kortbetalning registreras på ditt konto inom några arbetsdagar beroende på bank. Återbetalning med Swish och direktbanksbetalningar registreras omgående på ditt bankonto. Återbetalning endast gäller varan (inte frakt eller fakturaavgift om du har betalat mot faktura). Varan ska vara oanvänd, dvs. i samma skick som när du fick den. 


ÅTERBETALNING AV FAKTURA (VID FAKTURAKÖP OCH DELBETALNING)
Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector Bank. För återbetalning behöver Collector Bank kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, de lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila dina uppgifter till contactcenter@collector.se eller ring till 010-161 01 00.        

 

14 dagars bytesrätt
Det går även bra att byta smycket eller smyckena du beställt inom två veckor, förutsatt det är i samma skick som när det skickades, samt att de inte är graverade eller skräddarsydda för just dig. Skriv ut och fyll i detta Returformulär och inkludera det i ditt returpaket. Så snart vi tagit emot din retur skickar vi en bekräftelse via e-post tillsammans med betalningsinstruktioner för betalning av evt. mellanskillnad. Är smycket du vill byta till billigare, återbetalas du enligt ovan. Notera att vi inte täcker kostnaden för returfrakten och att du är ansvarig för försändelsen.


Välkommen att kontakta magdalena@m925.se om du har frågor som rör returhanteringen.