Företagspresenter – Ge bort känslan av att betyda något!
Får man som anställd eller kund en personlig julklapp, jubileumsgåva eller avtackningspresent, som man märker att givaren har bemödat sig med, lagt ned lite tid och omtanke på, stärker det relationen och medarbetaren eller kunden känner att insatsen de gör för företaget är värdefull och uppskattad!

Skräddarsydda företagspresenter, kanske till och med designade exklusivt för ert företag, är dessutom fantastiskt roliga att ge!

Design – produktion – inslagning – leverans
Processen börjar med ett kundmöte. Här diskuterar vi budget, ert företags värderingar, personalpolicy, mål och image. Kanske har ni redan en mer eller mindre vag idé om hur ni vill att gåvorna ska se ut? Vi tittar på prover, material, bildreferenser och skisser. Vi diskuterar om företagets logotype ska vara med, var och hur. Vi tittar på olika möjligheter till presentinslagning: smyckeaskar, bagar etc. kanske med er logotype även på dessa för att få en riktigt exklusiv företagspresent.

Denna bakgrundsinformation ligger sedan till grund för det eller de design- och kostnadsförslag som ni kommer att bli presenterade för. Utifrån förslagen arbetar vi sedan tillsammans vidare tills vi känner att det här, det här blir riktigt bra!

REFERENSER
M925 Design har tagit fram specialdesignade företagspresenter för följande företag:

JUBILEUMSSMYCKEN:
Vara konserthus
Björk Eklund Göteborg (f.d. Green Carrier)

TURNÉMERCHANDISE:
Uno Svenningsson

MERCHANDISE:
Vasamuseet Stockholm
Kung Över livet

VINNARPRISER:
Golf-SM, Hooks Golfklubb


PRISSKULPTUR: 
BRF. Lustgården Göteborg

PERSONALGÅVOR:
Länstrafiken Jönköping
STEP2 Event & Konferens
Svenska Minnesförbundet
MISA Sthlm
Ceremonia begravingsbyrå
Birgit Städpartner

MEDLEMSMEDALJONG:
Chalmersspexet, Göteborg

GIVE AWAYS:
Mc Cann reklambyrå, Sthlm

Liten intervju med beställaren Josefine Widegren, Eklund Group (f.d. Green Carrier).
Fråga: Varför valde ni just M925 Design när ni skulle välja leverantör av företagspresenter till ert 10-års jubileum?
Svar: En god vän till en av våra medarbetare hade köpt smycken från M925. Vi hade också gått förbi butiken här i Göteborg och vi gillade stilen och designen på smyckena. Sen tycker vi om att anlita ett litet, personligt och lokalt företag som stämmer in på oss och våra värderingar.

Fråga: Hur ser er personalpolicy ut i stora drag?
Svar: Vi är stolta över vår personal och strävar efter att vara en bra arbetsgivare. Genom att investera i våra medarbetares hälsa och välbefinnande får vi kvalificerad och motiverad personal. Vi är också en rättvis och ärlig affärspartner och står för kvalitet och personligt engagemang.

Fråga: Varför valde företaget att ge bort just smycken i jubileumsgåva?
Svar: Ett smycke är personligt och det syns. Smycken varar och de flesta använder smycken.

Fråga: Och hur upplevde ni samarbetet?
Svar: Mycket bra! Vi tycker att hela processen fungerade mycket bra från startmöte till slutleverans där vi har haft regelbundna avstämningar under tiden och blivit uppdaterade om processen. Vi har hela tiden haft möjlighet att påverka och tycker att du har varit lyhörd och flexibel för våra önskemål och kunna sätta våra tankar och idéer till verklighet. Du är mycket kreativ och man märker att du tar stort ansvar och lägger i mycket engagemang i arbetet. Vi är mer än nöjda med slutprodukten där allt ifrån smycken till ask och presentation gjorde att det blev en fin helhet.

Sista frågan: Hur upplevde personalen – mottagarna presenten?
Svar: De blev mycket glada, rörda och känner stolthet. Många bär dem ofta.

Regler för skatte- och avgiftsfrihet: (obs! en företagsgåva behöver ej vara försedd med logotype för att vara avdragsgill.)

Julgåva: 450 kr inkl. moms
Jubileumsgåva: 1350 kr inkl. moms
Minnesgåva: 10,000 kr inkl. moms